vrijdag 28 oktober 2011

Maltezer Sacha


Alles goed met jullie? Jullie vroegen ons om jullie op de hoogte te houden over onze kleine poppemie Sasha, dus hierbij een kleine update :-) Ons meisje is hier supergelukkig en mijn kindjes zijn door het dolle heen met haar. Ze is over 2 weken nog bij de dierenarts geweest en ze heeft haar vaccinaties gekregen. Over een kleine maand moet ze haar laatste inspuitingen krijgen. Ze woog al 3 k0g.
Ze is heel actief en ze kan zich heel erg toetakelen, we moeten haar haartjes elke dag afspoelen omdat ze zich zo smerig kan maken.(zie foto 1111) Het is heel leuk om voor haar te zorgen en de hele familie is gek op haar. Ze eet heel flink en slaapt heel goed, af en toe gebeurt er nog wel een ongelukje in huis maar dat nemen we erbij natuurlijk, ze moet het allemaal nog leren. Ze kan ook heel goed met Max, onze beagle om, ze spelen heel veel en kunnen elkaar niet meer missen.
Binnenkort zal ik nog een paar foto's sturen zodat jullie haar evolutie ook kunnen opvolgen. Bedankt voor onze kleine schat! Ze is een plezier in huis.

Groetjes,
Lisa, Lucas en Tine

Meer foto's

Meer foto's en mailtjes?

Klik dan op " oudere berichten"